Uutisen päiväys

22.10.2011← Takaisin

Nuorilla hyvä leiri Vuokatissa

St1-ryhmällä on tällä viikolla ollut onnistunut leiri Vuokatissa, jossa joukkue on päässyt hiihtämään ensilumenladulla. Alkutalvelle tyypillisesti sunnuntaina päättyvän leirin ohjelmassa on ollut hiihdon lisäksi monipuolista harjoittelua.

Nuorten leiritystahti on ollut tiivis, sillä Ramsaun- ja Vuokatin-leirien väliin jäi vain noin 1,5 viikkoa. Antti Ojansivu sanoi olonsa olleen tukkoinen Ramsaun jälkeen.
”Vähän kuulostellen on täällä menty. Omaa ohjelmaa olen vetänyt, vähän lyhentänyt harjoituksia ja tehnyt tehoja eri lailla”, Ojansivu kertoo.
Kokonaisuutena hänellä on takanaan erittäin onnistunut syksy.
”Tosi hyvin on mennyt. Kipeänäkin olen ollut tosi vähän. Kilpailukauteni avaan vasta Oloksella, sitä ennen on tässä 1,5 vkoa rauhallisempaa ja sitten Rovaniemellä leiri”, Ojansivu sanoi lähiviikkojen ohjelmastaan.
Saana Kemppainenkin sanoi Ramsaun-leirin vielä aluksi painaneen.
”Aluksi oli vähän väsymystä, mutta sitten oli testijuoksu, joka meni hyvin ja aukaisi vähän paikkoja. Leiri on kyllä mennyt hyvin”, Kemppainen sanoo.
Kemppainen sanoo harjoituskautensa uuden valmentajansa Esko Paavolan opein sujuneen hyvin. Nuorten maajoukkue on tuonut mukaan aiempaa selvästi enemmän leiritystä.
”Terveenäkin olen ollut”, Kemppainen sanoo.
Vuokatti Ski Team Kainuun väreihin siirtynyt kajaanilainen hiihtää Suomen Cupissa ainakin viestin. St1-ryhmä kokoontuu sunnuntaina päättyvän Vuokatin-leirin jälkeen seuraavaksi Rovaniemelle 3.-11. marraskuuta. Leirin päätteeksi osa ryhmästä osallistuu Oloksen ensilumen kisoihin.

Lisää nuorten kuulumisia nuorten blogissa!

Katso Saanan videohaastattelu
Katso Antin videohaastattelu

Lisää kuvia Suomen Maastohiihdon Facebook-sivuilla!