Uutisen päiväys

9.7.2012← Takaisin

Uusi Liikuntajärjestö hakee pääsihteeriä

  Uusi liikuntajärjestö ry on Nuoren Suomen, Kuntoliikuntaliiton, SLU:n ja Olympiakomitean 18.6.2012 perustama suomalaisten liikunta- ja urheilujärjestöjen yhteistyöjärjestö (järjestön uusi nimi julkistetaan syksyllä 2012). Uusi liikuntajärjestö edistää laaja-alaista liikuntaa ja urheilua, arjen fyysisestä aktiivisuudesta terävimpään huippu-urheiluun. Meillä on paras näkemys liikuntakulttuurin kokonaisuudesta. Olemme vahva ja tunnettu vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Johdamme jäsenistöämme toimimaan kohti yhteistä päämäärää, vahvistamme yhteisöllisyyttä ja innovatiivisuutta lisääviä toimintatapoja. Teemme kohdennettuja, tuloksekkaita ja vaikuttavia toimenpiteitä. Tarjoamme jäsenillemme ja niiden jäsenille ajanmukaisia ja houkuttelevia palveluja.
   
  Uuden Liikuntajärjestön
  PÄÄSIHTEERI
   
  Pääsihteeri vastaa uuden organisaation rakentamisesta, johtamisesta ja uusien työtehtävien rekrytointiprosessista. Pääsihteerin vastuulla on niin operatiivinen johtaminen kuin strateginen suunnittelu, vuosisuunnittelu ja sen valvonta. Hän vastaa yhteydenpidosta tärkeisiin sidosryhmiin, kuten jäsenjärjestöihin, kansainvälisiin kumppaneihin ja muiden tärkeiden sidosryhmien suuntaan.
   
  Hakijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta, kokemusta johtamisesta, liiketalouden osaamista, muutosjohtamistaitoja sekä urheilu- ja liikuntakulttuurin tuntemusta. Niiden lisäksi tarvitaan myös hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä menestyäkseen on hallittava kahden kotimaisen kielen lisäksi myös sujuva englanninkielen taito. Henkilönä häneltä odotetaan innovatiivisuutta, rohkeaa toimeenpanokykyä sekä halua ja osaamista toimia suomalaisen urheilu- ja liikuntakulttuurin vahvana ja näkyvänä puolestapuhujana.
   
  Tarjoamme mieleenpainuvan työtehtävän uudenlaisen urheilu- ja liikuntajärjestönmallin johtajana ja muutoksenläpiviejänä. Kansainvälinen kokemus luetaan hakijalle eduksi. Näiden osaamisten lisäksi haemme henkilöä, jolla on työtä pelkäämätön ja rakentava asenne. Vastineeksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja upean toimintaympäristön urheilun ja liikunnan ytimessä ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.
   
  Lisätietoja tehtävästä antavat MPS konsultit Juha Vaara ja Emmi Saastamoinen,
  p. 020 7469 400. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si
  osoitteessa uratori.mps.fi 18.7. mennessä.