Uutisen päiväys

8.5.2012← Takaisin

Keravan Urheilijat hakee toiminnanjohtajaa

  Perinteikäs vuonna 1918 perustettu yleisseura hakee pirteään joukkoonsa TOIMINNANJOHTAJAA operatiivisen toiminnan koordinoimiseen ja kehittämiseen.

   

  Tavoitteemme on kehittää Keravan Urheilijat kohti uutta nousua ensimmäisen kokopäiväisen toiminnanjohtajan avulla. Tehtävänkuva on laaja, monipuolinen ja haastava, mutta omatoimiselle ja organisointikykyiselle henkilölle joustava sekä vapauksia antava.

   

  Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu:

  - Seuran urheilullisen profiilin nostaminen managerimaisella otteella

  - Tukitoimintojen ammattimainen organisointi

  - Urheiluseuran päivittäiset tehtävät

   

  Toivomme sinulta

  Koulutus- ja työtausta eivät ole ratkaisevia, mutta toivomme hakijalla olevan kokemusta ja näkemystä urheiluseuratoiminnasta ja sisua työskennellä vapaaehtoistoiminta periaatteella toimivassa organisaatiossa tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ alkaa 1.8.2012 tai myöhemmin sopimuksen mukaan.

   

  Hae 20.5. mennessä

  Mikäli, tunnet olevasi hakemamme haasteita pelkäämätön, innovatiivinen ja urheilullinen henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse keu@keravanurheilijat.fi 20.5. mennessä. Viestin otsikkokenttään merkintä ”toiminnanjohtaja”.

   

  Keravan Urheilijat on alueellaan tunnettu laadukkaasta nuorisotyöstään, kilpaurheilu- ja harrastetoiminnastaan sekä erilaisten kilpailujen ja tapahtumien järjestäjänä. Seuran edustamat lajit ovat hiihto, soutu, suunnistus, paini ja yleisurheilu. Jäsenmäärä on noin 700 henkeä.