Uutisen päiväys

3.4.2014← Takaisin

Hakeminen Lapin Urheiluakatemian yläkoululeiritykseen Rovaniemelle

    Hei sinä nuori kilpahiihtäjä! Oletko kiinnostunut leirityspaketista, jossa saat leireillä hyvissä harjoitusolosuhteissa ja tasokkaiden harjoituskavereiden kanssa? Ja mikä tärkeintä, myös kouluasiat tulee näillä leireillä hoidettua!

    Lapin Urheiluakatemian yläkoulutoiminta tehostuu yläkouluikäisten (-99 ja -00-synt.) osalta syksystä 2014 alkaen.  Leiritysprojekti kestää läpi vuoden  ja samalla tehostetaan henkilökohtaista harjoittelua sekä koulun, kodin ja henkilökohtaisen valmentajan kanssa tehtävää yhteistyötä.

    Leirit kestävät viisi vuorokautta. Jokaisella leirillä harjoitellaan Lapin Urheiluakatemian valmentajien johdolla kahdesti päivässä. Kahden päivittäisen harjoituksen lisäksi leireillä huolehditaan palautumisesta erityyppisten huoltoharjoitusten muodossa. Lisäksi leirillä annetaan arvokasta tietoa mm. ravitsemuksesta ja otetaan psyykkinen valmennus osaksi omaa valmentautumista. Koulutehtävät hoidetaan harjoitusten välisenä aikana aamu- ja iltapäivällä.

    Mikäli olet kiinnostunut, lue lisää yläkouluakatemian leiritykseen hakamisesta tästä.

    Huom! Kaikilla valittavilla maastohiihtäjillä on mahdollisuus osallistua leirille myös helmikuussa (tämä tieto puuttuu yleisesitteestä)!