Uutisen päiväys

29.1.2016← Takaisin

Seurojen neuvottelupäivät Vierumäellä 27. - 28.5.2016

  Sääntömääräiset Hiihtoliion jäsenseurojen neuvottelupäivät järjestetään perjantaista lauantaihin 27. - 28.5.2016 Vierumäen urheiluopistolla. Päivien ohjelma ja hintatiedot julkaistaan myöhemmin. Seuraneuvottelupäivien jälkeen viikonloppua on mahdollisuus jatkaa Vierumäellä Hiihdon Valmentajakerhon 40-vuotisjuhlaseminaarissa 28. - 29.5.2016. Tästäkin on tulossa lisäinfoa myöhemmin.


  Suomen Hiihtoliiton toimintasäännöt

  27 §
  Johtokunta kutsuu vuosittain kokoon seurojen neuvottelupäivät, tarvittaessa lajiryhmittäin, ja määrää sitä varten ajan ja paikan. Neuvottelupäivillä voidaan käsitellä liiton ja lajiryhmien strategiaa, lajiryhmien johtosääntöjä, taloudellista tilaa ja urheilullista menestystä mukaan lukien palkitseminen, liitossa toimitettavia vaaleja ja muita johtokunnan tai seurojen etukäteen esittämiä yhteisiä asioita.

  Suomen Hiihtoliiton hallinto-ohje ja lajiryhmien johtoryhmien johtosääntö

  2.1 Lajiryhmien johtoryhmät
  Maastohiihdon sekä mäkihypyn ja yhdistetyn lajiryhmien johtoryhmät valitsee johtokunta seurojen neuvottelupäiviä kuultuaan. Johtokunta valitsee lajiryhmän johtoryhmän puheenjohtajan ja 4-6 jäsentä. Johtoryhmät valitsevat keskuudestaan varapuheenjohtajan. Johtoryhmän jäsenistä puolet on vuosittain erovuorossa.