Uutisen päiväys

12.6.2017← Takaisin

Masters World Cup Minneapolisissa 19. - 26.1.2018

  Hiihtoliitto järjestää ryhmämatkan MWC-kisoihin. Ryhmän mukana on lähdössä 50 kilpailijaa tai huoltajaa. Lähtö on Helsingistä 17.1. klo 7.00 KLM/DELTA-lentoyhtiön koneella. Paluumatka alkaa Minneapolisista 27.1. klo 15.15 ja Helsingissä ollaan 28.1. klo 13.15.

  Ryhmä majoittuu kahden hengen huoneissa Hyatt-Regency -hotellissa vajaan seitsemäm kilometrin etäisyydellä hiihtostadionista.

  Huom! Ryhmä on täysi, mutta jos olet kiinnostunut matkasta, kysy mahdollista peruutuspaikkaa – kaikkea voi syksyn aikana tapahtua.

   

  Tarpeellista/välttämätöntä:

  Passi, oltava voimassa vielä 3 kk matkan päättymisen jälkeen.

  ESTA, maahantulolupa. Lupa on pakollinen. Lupa on saatavissa "netistä" hakusanalla ESTA. Hakemuksen voi tehdä suomenkielellä, se maksaa 14 euroa. Ole tarkkana, älä maksa ylimääräistä.

  Vakuutus. Suositellaan matka-peruutusturvavakuutusta, koska matkakustannukset kokonaisuudessaan (lennot, majoitus, osallistuminen) muodostuvat melko korkeiksi ja mahdollisen peruutuksen sattuessa järjestelyjen osapuolet eivät ole valmiita palauttamaan suoritettuja ennakkomaksuja kokonaisuudessaan.

  Lännenlokarit. Facebookiin on perustettu suljettu ryhmä "Lännenlokarit", jonka tarkoituksena on nopea tiedottaminen ja matkaan liittyvä ajatustenvaihto.

  Muuta:
  Syksyllä Beitostölenin-kokouksen jälkeen tiedotetaan mahdollisista uusista menettelytavoista, joita saatetaan kokeilla Minneapolisissa tai Beitostölenissä. Kokeiluna olisi esim. osallistumismahdollisuus saman matkan perinteisen ja vapaan hiihtoon.


  Mikäli matkaan liittyen jokin asia mietityttää, ota yhteyttä:

  Jouko Kärki
  puh. 050 436 7206
  joukoaulis.karki@gmail.com
  jouko.karki@pp2.inet.fi