Uutisen päiväys

22.3.2012← Takaisin

Kysely urheiluseurojen palvelutarpeista

  Hyvä Urheiluseuratoimija – Vaikuta seuratoiminnan kehittämiseen!

   

  Suomen Liikunta ja Urheilu ja sen jäsenjärjestöt, me Suomen Hiihtoliitto ja Suomen Maastohiihto ry mukaan lukien teimme viime syksynä päätöksen yhteisistä valinnoista, joilla varmistetaan suomalaisen liikunnan ja urheilun eteenpäin meno. Yksi valinnoista on seuratoiminnan laadun kehittäminen, johon tämä kysely liittyy.

   

  Tällä kyselyllä kerätään seuratoimijoiden näkemyksiä siitä, millaisia palveluita koette tarvitsevanne urheiluseuratoiminnan tueksi. Samanaikaisesti selvitämme, mitä palveluja eri tahot tällä hetkellä tarjoavat. Tavoitteena on löytää olemassa olevat päällekkäisyydet, tunnistaa seurojen tarpeet sekä sen pohjalta kehittää seurojen palvelua.

   

  Kyselyn vastausaika on lyhyt, viimeinen vastauspäivä on sunnuntai 1.4.2012.  Kyselyyn vastaaminen vie aikaa alle 20 minuuttia. Koostamme vastauksista valtakunnallisen yhteenvedon lisäksi järjestökohtaisen yhteenvedon, toisin sanoen Hiihtoliiton jäsenseurojen vastausten yhteenvedot tulevat erikseen Hiihtoliiton käyttöön.

   

  Valitettavasti on mahdollista, että saat tämän kyselyn useammalta taholta. Yksi vastauskerta kuitenkin riittää / henkilö. Ei haittaa, jos samasta seurasta tulee usean eri henkilön vastauksia. Tärkeintä on saada seuratoimijoiden näkemyksiä seurojen palvelutarpeista.

   

  Tämän kyselyn  ja monien muiden toimenpiteiden tuloksena rakennamme näkyä yhteisistä toimenpiteistä, joilla parhaiten voimme auttaa seuroja onnistumaan. Tavoiteasettelu valmistuu 12.6.2012 mennessä.

   

   

  Suomenkieliseen Kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä:

  https://www.surveypal.com/app/f?_d=0&_sid=28521475&_k=-rzf0da3SH9dZKJEKNQBITHFTNgSZzHQcSkhEhnaATxrAtRoow3f6KPgI2lVIpko

   

  På svenska:

  https://www.surveypal.com/app/f?_d=0&_sid=29336416&_k=5K_ZpYiMqroIcPv13NRwV8Ykch1_N0d3LwLSpz70EfH0D1eNLXJxecvgBuf-eg_L

   

  Kiitos jo etukäteen avustasi!

   

  Lisätiedusteluihin vastaa Sirpa Korkatti /Suomen Liikunta ja Urheilu SLU ry

   

  Sirpa Korkatti

   

  Kehitysjohtaja

  Suomen Liikunta ja Urheilu SLU ry

   

  +358 (0)44 276 7270

  sirpa.korkatti@slu.fi

  Radiokatu 20, FI-00240 Helsinki      

  Postiosoite: 00093 SLU

  www.slu.fi