Uutisen päiväys

16.3.2017← Takaisin

Hakeminen Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian yläkoululeiritykseen Vuokattiin

    Nyt nuorilla maastohiihtäjillä on mahdollisuus osallistua hiihtoleireille ilman, että tarvitsee olla pois koulusta. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia järjestää yläkoululeiritystä kaudelle 2017 - 2018 siten, että urheilija majoittuu ja tekee harjoitukset Vuokatin Urheiluopistolla sekä tekee koulutehtäviään iltapäivällä Urheiluopistolla opettajan johdolla. Yläkoululeiritys on ensimmäinen vaihe Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian urheilijanpolulla ja jonka luonnolliseksi jatkoksi tulee Sotkamon urheilulukio. Leiritys on saanut suuren suosion ja kysynnän lisäännyttyä olemme lisänneet leirityksen määrää ja tarjoamme mahdollisuuden myös 7-luokkalaisille. Leirejä on yhteensä 4–5 viikkoa riippuen ikäluokasta. Haku 28.4.2017 mennessä.

    Leirit ovat kestoltaan kuuden vuorokauden mittaisia. Ne alkavat sunnuntaina ja päättyvät lauantaina. Leirien valmennuksesta vastaavat Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmentajat ja harjoittelu on suunnattu erityisesti yläkouluikäisille. Kouluasioiden järjestämisestä urheilijan oman koulun opettajien kanssa sopii yhdysopettaja.

    Leiritykseen valitaan 60 maastohiihtäjää hakemusten perusteella. Hakijoiden tulee olla ensi lukuvuonna 7. – 9. luokan oppilaita eli vuosina 2002 - 2004 syntyneitä urheilijoita. Valitut urheilijat jaetaan kuuteen ryhmään, jokaiseen tulee noin 10 maastohiihtäjää. Ryhmät leireilevät kouluviikoilla eri aikaan, kesäleiri on kaikille ryhmille yhteinen. Ryhmään valinta edellyttää sitoutumista osallistua kaikille leireille.

    Lue tästä tiedotteesta tarkemmin hakuohjeet.