Uutisen päiväys

14.3.2017← Takaisin

Etsitään valmentajia hiihtolajeihin

    Kiinan Hiihtoliitto ja Kiinan Paralympiakomitea ovat pyytäneet Vuokatin urheiluopistoa avuksi etsimään valmentajia hiihtolajien maajoukkueilleen tähtäimessä Pekingin talviolympialaiset 2022. Tässä vaiheessa haetaan valmentajia mäkihyppyyn, yhdistettyyn ja maasto- ja ampumahiihtoon sekä paralympialajeista maasto- / ampumahiihtoon. Kiinan Hiihtoliiton ja Paralympiakomitean intresseissä on rakentaa kilpailukykyiset joukkueet sekä varmistaa niille riittävä valmennuksellinen osaaminen tuleville vuosille. Kaikki edellä mainitut valmentajavakanssit on suunniteltu periaatteella 1+ 4 vuotta käynnistyen keväästä 2017 ja päättyen keväällä 2022.

    Vuokatti on ollut kiinalaisjoukkueiden harjoitustukikohtana menneenä kautena ja yhteistyötä Vuokatin valmennuskeskuksen kanssa jatketaan myös tulevana kautena, ts. joukkueet tulevat leireilemään paljon Suomessa leirien pituuksien vaihdellessa kuukaudesta useampaan kuukauteen kerrallaan.

    Valmentajana vastaat maajoukkueesta, johon kuuluu 10 - 15 urheilijaa ja 2 - 3 tukihenkilöä, joista yksi toimii tulkkina. Valmentajana vastuusi on suuri, leireillä tapahtuvan valmennustyön lisäksi koordinoit urheilijoiden kotiharjoittelua ja osallistut kilpailukauden läpivientiin.

    Jos tehtävät kiinnostavat, toimitat meille CV:si palkkatoiveinesi 25.3. mennessä osoitteella jyri.pelkonen@vuokattisport.fi

    Lopulliset valinnat mahdollisista valmentajista tekee Kiinan Hiihtoliiton edustajat kevään aikana.