Uutisen päiväys

22.3.2012← Takaisin

ESLU kouluttaa

  Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu järjestää ohjaaja- ja valmentajakoulutusta huhtikuussa 2012. Mm. nämä koulutukset ovat tarjolla:

  Fyysinen harjoittelu
  la 14.4.2012 klo 9.00 - 16.00, Tapanilan Urheilukeskus, Helsinki

  Koulutuksessa käydään läpi ihmisen elinjärjestelmät ja niiden toimivuus sekä fyysisten ominaisuuksien (voima, nopeus, kestävyys ja liikkuvuus) harjoittamista eri-ikäisillä. Lisäksi koulutuksessa mietitään kehon huollon merkitystä ominaisuuksien kehittämisen ja terveyden kannalta. Fyysinen harjoittelu korvaa Fyysisen harjoittelun perusteet ja menetelmät -koulutuksen. Koulutuksen hinta on 75 euroa.

   

  Nuoren urheilijan ravinto UUTUUS!
  ke 18.4.2012 klo 18.00 - 21.00, Olympiastadion, Helsinki

  Monipuolinen ja riittävä ravinto on urheilijan terveyden ja kehittymisen kannalta yhtä tärkeää kuin oikein suoritettu harjoittelu ja riittävä lepo. Koulutuksessa käsitellään muun muassa hyvän arkiruokailun periaatteita, ateriarytmitystä, nestetasapainoa, välipaloja palautumisen tukena sekä kilpailupäivän ruokailun suunnittelua. Koulutuksen hinta on
  45 euroa.

   

  Tytöt ja naiset urheilijoina UUTUUS!
  to 26.4.2012 klo 18.00 - 21.00, Olympiastadion, Helsinki

   

  Murrosiästä lähtien fyysisten, psyykkisten ja hormonaalisten tekijöiden huomioiminen harjoittelussa edesauttaa tyttöjen/naisten kokonaisvaltaista kehitystä urheilijana. Koulutuksessa pohditaan, pitäisikö sukupuoliset erot ottaa huomioon harjoittelussa ja käydään läpi muun muassa fyysisiä ja psyykkisiä muutoksia, jotka tuovat mukanaan haasteita urheiluun tyttöjen kasvaessa naisiksi. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi ravitsemuksen haasteet tyttö- ja naisurheilussa sekä naisurheilijan tyypilliset urheiluvammat. Koulutuksen hinta on 45 euroa.

   


  Näistä ja muista koulutuksista löytyy lisätietoa täältä