Uutisen päiväys

18.8.2020← Takaisin

Digitaalinen urheiluseura ja Suomisport-seurapalvelu -webinaarit 18.8. ja 24.8.

  Pyöriikö seurasi edelleen exceleissä?

  Suomisport-seurapalvelu on digitaalinen palvelu urheiluseuroille. Palvelu helpottaa ja laaduntaa seuratoiminnan arjen hoitamista. Palvelu on rakennettu ohjaamaan seuroja toimimaan automaattisesti yhdistyslain ja GDPR-säädösten mukaisesti. Palvelussa on nyt mukana 50 pilottiseuraa, jotka ovat kevään aikana testanneet palvelua ja antaneet arvokasta palautetta ohjelman kehittämiseen. Elokuusta alkaen seurat voivat ottaa palvelun käyttöönsä ja viedä samalla omat palvelunsa liikkujien taskuun ja suoraan digiaikaan!

  Suomisport-seurapalvelussa on testattu jäsenluettelon hallintaa, tapahtumien järjestämistä, ryhmien hallintaa sekä maksupalvelua, joka tapahtuu sähköisesti nappia painamalla. Jatkossa laskutus vähenee radikaalisti – ei siis tarvitse lähettää esimerkiksi kausimaksujen laskuja, vaan se käy kätevästi nappia painamalla koko ryhmälle. Harrastaja voi maksaa laskun yhdellä painalluksella ja halutessaan suoraan Suomisport-mobiilisovelluksessa. Myös seurakäyttäjä hallinnoi ryhmiä ja hoitaa viestintää ja osallistumismerkintöjä suoraan Suomisport-mobiilisovelluksessa.

  Seurapalvelu käyttöön maksutta

  Mitä Suomisportin käyttöönotto sitten maksaa seuralle? Vastaus on nolla euroa. Siis ei mitään, ei kuukausi- eikä vuosimaksuja – ei siis taloudellista riskiä vaan päinvastoin. Maksupalvelu varmistaa, että seura saa maksujen rahat tilille ilman perintää. Harrastajille tulee maksuihin 1,35 euron palvelumaksu, joka mahdollistaa palvelun ylläpidon ja kehittämisen.

  Olympiakomitea järjestää elokuussa tilaisuuksia, joissa kerrotaan lisää Suomisport-seurapalvelusta. Tule mukaan omalta tietokoneeltasi – esittelyt järjestetään etäyhteyksin. Valitse sinulle sopiva aika, laita kalenteriin ja ilmoittaudu mukaan.

  Digitaalinen urheiluseura ja Suomisport-seurapalvelu -webinaarit elokuussa

  Kohti sujuvampaa sporttiarkea! Tule kuulemaan Suomisportin seurapalvelusta – miten hoidan helposti ja nopeasti seurani hallinnon ja toiminnan.
  Ti 18.8. klo 15-16.30
  Ma 24.8. klo 17-18.30

  Lue lisää Olympiakomitean sivuilta.