Uutisen päiväys

12.8.2013← Takaisin

Takon Soutajat ja Ylöjärven Ryhti hakevat valmentajaa

  Takon Soutajat ry on vuonna 1957 perustettu tamperelainen soutuseura, joka on kaikille avoin aktiivista kilpaurheilu- ja kuntoilutoimintaa järjestävä yhdistys. Seura on viimeisinä vuosina voittanut kahdeksan kertaa perättäin Suomen parhaan olympialuokkien soutuseuran tittelin.

  Ylöjärven Ryhti on vuonna 1931 perustettu urheilun yleisseura. Seuran toiminta jakaantuu lajijaostoihin. Hiihtojaoston toiminta keskittyy juniori-ikäisten hiihtäjien valmentamiseen ympäri vuoden. Seurasta löytyy myös aktiivisesti kansainvälisellä tasolla kilpailevia nuoria hiihtäjiä. Tällä hetkellä Ylöjärven Ryhdin hiihtojaosto on juniori- ja nuorisohiihdon saralla Hämeen johtavia seuroja.

  Takon Soutajat ry ja Ylöjärven Ryhdin hiihtojaosto hakevat yhteistyössä määräaikaiseen työsuhteeseen

  VALMENTAJAA

  Ammattimaisena valmentajana tuot uutta valmennuskulttuuria seurojemme toimintaan suunnittelemalla ja vetämällä erityisesti nuorten  harjoituksia molemmissa seuroissa. Toiminnan painopiste on kesäisin soutuvalmennuksessa ja talvisin hiihtotoiminnassa. Lajit tukevat myös erinomaisesti toisiaan kilpailukauden ulkopuolisina harjoitteina.
  Tehtäväsi on myös kehittää seurojemme nuorisoliikuntaa, tavoitteenamme on kasvattaa toimintaamme osallistuvien nuorten määrää tarjoamalla erilaisia mahdollisuuksia tulla edustamiemme lajien pariin sekä ammattimaisen ohjauksen nuorten tavoitteiden mukaisesti.
   
  Tehtävä edellyttää dynaamista, itsenäistä ja aloitteellista työskentelyasennetta sekä aitoa halua nuorten harrasteliikunnan ja huippu-urheilun kehittämiseen.
  Koulutukseltasi olet liikunnanohjaaja, valmentaja, muuten valmennukseen pätevöitynyt tai liikunta-alan opintojen loppuvaiheessa oleva opiskelija.  Tärkeää on oikea asenne erilaisten nuorten valmennukseen.
  Hakijalle on eduksi hiihdon ja/tai olympialuokkien soudun tuntemus. Tehtävä on itsenäinen ja tarkkaa toimenkuvaa voidaan muokata jonkin verran valitun henkilön osaamisen perusteella. Työaika voidaan sopia hakijan muu elämäntilanne huomioiden 25 – 35 h/vko. Työ edellyttää myös osallistumista tarvittaessa leireille.  Koska työskentely tapahtuu nuorten parissa, ajoittuu osa työajasta ilta-aikaan ja viikonloppuihin.

  Työntekopaikka vaihtelee harjoittelupaikan mukaan Tampereen ja Ylöjärven alueella. Toimistotyöt suoritat Takon Soutajat ry:n tiloissa Hatanpäänkatu 6, 33900 Tampere. Työt alkavat valitun henkilön osalta mahdollisimman pian.

  Lisätietoja tehtävästä ja Takon Soutajista antaa puheenjohtaja Timo Pitkänen (puheenjohtaja@takonsoutajat.fi, puh. 040 512 6721) sekä Ylöjärven Ryhdistä Pekka Seppälä (p.seppala@kolumbus.fi, puh 050 348 6181).
  Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään
  25.8.2013 mennessä osoitteeseen puheenjohtaja@takonsoutajat.fi