Uutisen päiväys

10.6.2016← Takaisin

Mäkihypyn ja yhdistetyn väki kokoontuu Vuokattiin

Mäkihypyn ja yhdistetyn harrastajat taustajoukkoineen ovat kokoontuneet jo yli 20 kertaa perinteisille mäkikarnevaaleille heinäkuussa. Mäkikarnevaalit saavat nyt jatkoa 12.-15. heinäkuuta järjestettävällä Vuokatin Mäkiviikolla.

Mäkiviikko on koko perheen tapahtuma, jossa isät, äidit, siskot ja veljet ovat mukana kannustamassa oman perheen hyppääjää. Näiden lisäksi Vuokatissa ovat paikalla myös yhdistetyn A-maajoukkue sekä nuorten MM-ryhmä ja LIDL-junioriryhmät.

Kaikki tervetulleita Vuokattiin taitotasosta huolimatta

Leirillä on luvassa lajiharjoittelun ohessa monipuolisia oheisharjoituksia, testejä, kilpailuja sekä mukavaa yhdessäoloa. Leirillä keskitytään liikkumiseen kokonaisvaltaisesti kuitenkin hyppääminen edellä.

Tasovaatimusta Mäkiviikolla ei ole, eli kaikki mäkihypystä kiinnostuneet ovat tervetulleita Vuokattiin.

Ohjelmaa myös vanhemmille

Vanhemmille ja valmentajille on tarjolla mäkiohjaajakoulutusta sekä muuta omaa ohjelmaa ja tietoiskuja ajankohtaisista aiheista. Tänäkin kesänä mäkiviikon rehtoreina toimivat nykyiset ja entiset maajoukkueurheilijat. 

Mäkiviikon aikana yhdistetyn maajoukkueurheilijat kilpailevat oman Summer Challenge -kisansa keskiviikkona 13. heinäkuuta, jota pääsee seuraamaan leirin aikana. Junnumäkiviikon kisat ovat ohjelmassa puolestaan 14.-15. heinäkuuta HS15-, HS32- ja HS54-mäistä, yhdistetyn hiihto tapahtuu putkessa.

Lisätietoja:
Mm. hinnasto tämän linkin takana
​Suora linkki leiriohjelmaan
Junnukisojen aikataulun linkki

Jutun kuva vuoden 2015 mäkikarnevaaleilta.