Uutisen päiväys

1.12.2017← Takaisin

Haemme suomalaisen maastohiihdon päävalmentajaa!

  Suomen Hiihtoliitto hakee maastohiihdon menestyksekkään huippu-urheilun tiimiin maastohiihdon päävalmentajaa. Päävalmentajan toimikausi on seuraava olympiadi 2018-2022. Työ alkaa uuden kauden alkaessa 1.6.2018 tai sopimuksen mukaan.

  Hakijoilta odotamme vahvaa johtamis- ja organisointikykyä sekä hiihdon syvällistä valmennusosaamista ja kansainvälistä valmennuskokemusta. Arvostamme hyviä vuorovaikutusvalmiuksia sekä kykyä johtaa ja kehittää suomalaisen huippuhiihdon valmennusverkostoa entistä vaikuttavammaksi. Myös valmennus- ja kilpailutoiminnan taloudellisten ja kaupallisten näkökulmien ymmärrys on tehtävässä tarpeen.

  Tarjoamme talviurheilun huippuprofiilin tehtävän yhden Suomen seuratuimman lajin pääluotsina sekä laaja-alaiset mahdollisuudet kehittää maajoukkuetoimintaa, jonka tähtäimenä on erinomainen menestys tulevien vuosien arvokisoissa. Päävalmentajalla tulee olemaan merkittävä rooli muun maastohiihdon valmennus- ja tukitiimin kokoamisessa.

  CV:t ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään sähköpostitse osoitteeseen mika.kulmala@hiihtoliitto.fi 17.12.2017 mennessä. 

  Lisätiedot:
  Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala, mika.kulmala@hiihtoliitto.fi, 040-5761001